Om oss

DESTACO – Originalet på fastspänning.

1936 tog DESTACO det första patentet på den manuella snabbspännaren, därifrån har DESTACO skapats till vad det är idag.

Med lång erfarenhet i Svenska industrin och mångårig kunskap inom fixturer, fastspänning och hantering kan vi hjälpa er att välja rätt produkt. DESTACO är originalet på marknaden vad gäller manuella snabbspännare. Oavsett om det gäller manuella, pneumatiska eller automationsprodukter finns vi där för er. Vi har lång erfarenhet vad gäller den Svenska fordonsindustrin och vilka krav som ställs där. Många av våra kunder är återkommande och har lång historik ihop med oss. Inom vårt sortiment för hantering av plåt och pressautomation har vi stor kunskap och kan hjälpa er med helhetsåtagande gällande hanteringssystem.

DESTACO är ett globalt företag vars produkter finns att tillgå över hela världen, vilket medför att det vid globala projekt alltid finns reservdelar att tillgå på lokala marknader. I Sverige finns vi på tre orter, Stockholm, Göteborg och Osby.

Vi på DESTACO Svenska AB tar gärna emot er för frågan och ser fram emot att hjälpa befintliga och potentiella kunder med bästa möjliga service.

Våra ledord är Kvalitet – Kompetens – Engagemang.

 

Välkommen till oss på DESTACO Svenska AB

Kontakta oss

Telefon

08-464 89 11

E-post

info@destaco.se

Våra leverantörer